AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişleri elde görmek

Kahve falında dişleri elde görmek

Kahve falında dişleri elde görmek zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında dişleri elde gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda diğerlerini sizden daha şanslı buluyor olabilirsiniz.

Kahve falında dişleri elde görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elde diş görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elde kalp görmek alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine yorulur.

Kahve falında elde nasır görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına işarettir.

Kahve falında elde telefon görmek ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elde çiçek görmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elde yazı görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elde fazla parmak görmek mutlu olunacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir