AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde kalp görmek

Kahve falında elde kalp görmek

Kahve falında elde kalp görmek Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, hevesinin kursağında kalacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elde kalp gördüyseniz:

  • Uzun zamandır istediğiniz bir şansa ulaşma fırsatı yakalayacaksınız.

Kahve falında elde kalp görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, yokluk çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kazanç elde etmek hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elde yumurta görmek yüzünü güldüreceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında elde yazı görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına işarettir.

Kahve falında elde diş görmek dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elde yara çıktığını görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına delalettir.

Kahve falında elde yüzde yara görmek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, harcama gücünün artacağına yorulur.

Kahve falında elde bulaşık yıkamak çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir