AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde para görmek

Kahve falında elde para görmek

Kahve falında elde para görmek toparlanmasının da uzun süreceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında elde para gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik adımlarınızın, uzun vadeli planlarınızı ya da uzun zamandır devam eden bazı işlerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında elde para görmek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, yağmur yağmamasına yorulmaktadır.

Kahve falında elde kağıt para görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında elde bozuk para görmek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, hayal kırıklığı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sol elde yüzük görmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine inanılır.

Kahve falında elde sigara görmek geleceğinizin güzel olacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında bir elde on parmak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elde çiçek görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına yorulur.

Kahve falında sağ elde kına görmek malının ve gelirinin çoğalacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir