AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde dikiş görmek

Kahve falında elde dikiş görmek

Kahve falında elde dikiş görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, hanesine güneş doğacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elde dikiş gördüyseniz:

  • Eğlence isteğinizde aşırılıklar gözleniyor.

Kahve falında elde dikiş görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında elde dikiş dikmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elde akrep görmek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elde sümük görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sağ elde alyans görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elde etmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sol elde yüzük görmek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, geçiminin güçleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elde yara çıktığını görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir