AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde bıçak görmek

Kahve falında elde bıçak görmek

Kahve falında elde bıçak görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elde bıçak gördüyseniz:

  • Biraz geri planda kalıp olan biteni anlamaya çalışmanız gerekebilir.

Kahve falında elde bıçak görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına işarettir.

Kahve falında elde bıçak tutmak düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elde balık tutmak hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında elde silah görmek işlerin düşeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sağ elde yüzük görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elde çanta görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına işaret eder.

Kahve falında elde anahtar görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında elde tutmak uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir