AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbisede leke görmek

Kahve falında elbisede leke görmek

Kahve falında elbisede leke görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, rahat bir hayat yaşayacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına delalettir.

Kahve falında elbisede leke gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizde veya girişimlerinizde önemli virajlar alabilir veya içsel bulgulara ulaşabilirsiniz.

Kahve falında lekeli elbise giymek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lekeli elbise görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, bir bebek sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında elbisede leke görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında beyaz elbisede leke görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında elbiseyi lekeli görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işarettir.

Kahve falında kolunda leke görmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünde leke görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lekeli yastık görmek her şeyin iyiye doğru gideceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir