AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbiseyi lekeli görmek

Kahve falında elbiseyi lekeli görmek

Kahve falında elbiseyi lekeli görmek sevilip sayılacağına, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında elbiseyi lekeli gördüyseniz:

  • Kontrol altına almak yerine diğerlerinin yaptıklarını incelemenizde fayda var.

Kahve falında elbiseyi lekeli görmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işarettir.

Kahve falında elbisede leke görmek hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında lekeli elbise giymek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz elbisede leke görmek borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine yorulur.

Kahve falında lekeli elbise görmek eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine işarettir.

Kahve falında dişte siyah leke görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına delalettir.

Kahve falında yüzünde beyaz leke görmek işinde ustalaşacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde beyaz leke görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir