AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise yığını görmek

Kahve falında elbise yığını görmek

Kahve falında elbise yığını görmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, bir işi rakiplerine kaptıracağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, kısmetlerinin de kapanacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına, sıkıntılarını atacağına, malında azalmaya delalet eder.

Kahve falında elbise yığını gördüyseniz:

  • Belli bir düşmanlıkla karşı karşıyasınız.

Kahve falında elbise yığını görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında kitap yığını görmek günahtan temizlenmeye, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saman yığını görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine alamet eder.

Kahve falında yorgan yığını görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına işarettir.

Kahve falında çamaşır yığını görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında mercimek yığını görmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulgur yığını görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına delalet eder.

Kahve falında pirinç yığını görmek olayın ağız münakaşasına varacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir