AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercimek yığını görmek

Kahve falında mercimek yığını görmek

Kahve falında mercimek yığını görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mercimek yığını gördüyseniz:

  • Fikir ayrılıklarının oluşturacağı çatışmaları fazla büyütmemeniz gerekiyor.

Kahve falında mercimek yığını görmek lüks, konfor içinde olacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kum yığınının altında kalmak maddi gücünün yerine geleceğine, yeni iş kollarına girileceğine işaret eder.

Kahve falında mısır yığını görmek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ekin yığını görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında et yığını görmek az da olsa feraha çıkılacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kar yığını görmek sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, kalabalık günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında çöp yığını görmek güvensizliğini yeneceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine alamet eder.

Kahve falında odun yığını görmek takdir edilen kişi olacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir