AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç yığını görmek

Kahve falında pirinç yığını görmek

Kahve falında pirinç yığını görmek çok yükseleceğine, maddi olarak büyüyeceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, adından konuşulur olacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına inanılır.

Kahve falında pirinç yığını gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı, özel yaşamınızı veya ilişkilerinizi ilgilendiren konularda bazı gelişmeler yüzünüzü güldürebilir.

Kahve falında pirinç yığını görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında hurda yığını görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına inanılır.

Kahve falında tuz yığını görmek sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine rivayet eder.

Kahve falında zeytin yığını görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elbise yığını görmek aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere yorulmaktadır.

Kahve falında tomruk yığını görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, eksiklerinin farkına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kömür yığını görmek sağlığının geri geleceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamaşır yığını görmek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir