AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan yığını görmek

Kahve falında yorgan yığını görmek

Kahve falında yorgan yığını görmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına alamet eder.

Kahve falında yorgan yığını gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı değiştirmenize sebep olabilirler.

Kahve falında yorgan yığını görmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tomruk yığını görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine işarettir.

Kahve falında çöp yığını görmek hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine delalet eder.

Kahve falında fındık yığını görmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında kum yığını görmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına işarettir.

Kahve falında kömür yığını görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye yorulmaktadır.

Kahve falında gübre yığını görmek geçiminin güçleşeceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine alamet eder.

Kahve falında demir yığını görmek çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir