AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgur yığını görmek

Kahve falında bulgur yığını görmek

Kahve falında bulgur yığını görmek işlerini büyüteceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, duymadığı sözleri duyacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında bulgur yığını gördüyseniz:

  • Siz dahil herkes belli konularda niçin anlaşılamayacağı üzerine fikirlerini beyan konusunda yarış içerisinde olabilir.

Kahve falında bulgur yığını görmek üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında elma yığını görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kum yığınının altında kalmak yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın yığını görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, ev taşımaya tabir olunur.

Kahve falında demir yığını görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuğla yığını görmek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, daha rahat para kazanacağına işarettir.

Kahve falında kitap yığını görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında toz yığını görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir