AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise seçtiğini görmek

Kahve falında elbise seçtiğini görmek

Kahve falında elbise seçtiğini görmek iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, hayatınızın neşe dolacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında elbise seçtiğini gördüyseniz:

  • Bırakın, herkes kendi yolundan derslerini alarak ilerlesin.

Kahve falında elbise seçememek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elbise seçtiğini görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sevmediğin arkadaşını görmek uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevenlerin kavuştuğunu görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında sevmediğin biri tarafından öpülmek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına işaret eder.

Kahve falında sizi sevmeyen birini görmek duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik seçememek çok sevileceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına alamet eder.

Kahve falında hiç sevmediği birini görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir