AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevenlerin kavuştuğunu görmek

Kahve falında sevenlerin kavuştuğunu görmek

Kahve falında sevenlerin kavuştuğunu görmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında sevenlerin kavuştuğunu gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında sevenleri kavuşturmak büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevenlerin kavuştuğunu görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, hayattan yana keyif bulacağına delalet eder.

Kahve falında kavrulmuş soğan görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kavrulmuş ciğer görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğine kavuşamamak işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kavuşamadığını görmek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kavrulmuş helva görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına yorulur.

Kahve falında kavrulmuş badem görmek korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir