AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin biri tarafından öpülmek

Kahve falında sevmediğin biri tarafından öpülmek

Kahve falında sevmediğin biri tarafından öpülmek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediğin biri tarafından öpülmek gördüyseniz:

  •  Bu anlamda seçeneklerinizin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında sevmediğin biri tarafından öpülmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine işarettir.

Kahve falında sevmediği biri tarafından öpülmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin bir arkadaşını görmek çevresinin genişleyeceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevmediğin birini öldürmek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediği birinin saçını kesmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işarettir.

Kahve falında seveni görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında hiç sevmediği birini görmek çok büyük paralar kazanacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sezeryan doğum yapmak elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, işlerin günden güne artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir