AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik seçememek

Kahve falında gelinlik seçememek

Kahve falında gelinlik seçememek kendi işini açacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik seçememek gördüyseniz:

  • Emeklerinizin karşılığını almamanız için hiçbir neden gözükmüyor.

Kahve falında gelinlik seçememek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik seçtiğini görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında seni sevmeyen birini görmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına yorulur.

Kahve falında sevmediği birine yardım etmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine işarettir.

Kahve falında sevmediğin bir kadını görmek çözümlere kavuşacağına, büyük düşüneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediğin birini mutlu görmek güven kaybı yaşanacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına işarettir.

Kahve falında seyyid olmak ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediğin bir erkeği görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, yeni bir makama sahip olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir