AnaSayfa / Genel / Kahve falında sizi sevmeyen birini görmek

Kahve falında sizi sevmeyen birini görmek

Kahve falında sizi sevmeyen birini görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına, kısmetin kapanacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sizi sevmeyen birini gördüyseniz:

  • Mücadele ya da rekabet gerektiren işlerle ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında sizi seven birini görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında size seven birini görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında sizi sevmeyen birini görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, bazı adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin sizinle konuştuğunu görmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sizi boğduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin sizden yardım istediğini görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin size tatlı ikram ettiğini görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına işaret eder.

Kahve falında babanızın sizi dövdüğünü görmek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir