AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise seçememek

Kahve falında elbise seçememek

Kahve falında elbise seçememek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine işarettir.

Kahve falında elbise seçememek gördüyseniz:

  • Sakin kalıp, doğru düşünerek hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında elbise seçememek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elbise seçtiğini görmek çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına delalettir.

Kahve falında seven kişiyi görmek yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında sevmediği bir kimseyi görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevmediğin bir erkekle evlenmek hayır getirecek yollara girileceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine tabir olunur.

Kahve falında sezeryan dikişi görmek tüm dileklerin tutacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin arkadaş görmek psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin birisiyle tartışmak istediği arabaya bineceğine, ticaretin açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir