AnaSayfa / Genel / Kahve falında sezeryan dikişi görmek

Kahve falında sezeryan dikişi görmek

Kahve falında sezeryan dikişi görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, adını herkese duyuracağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında sezeryan dikişi gördüyseniz:

  • Uzak bir yerden kötü haber ya da haberler almanız olasıdır.

Kahve falında sezeryan dikişi görmek işyerini kapatacağına, verilen  sözlerin tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolda dikiş görmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına işarettir.

Kahve falında dikiş dikmek çok önemli başarılar elde edileceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına işaret eder.

Kahve falında dikiş iğnesine ip takmak kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dikiş dikerken görmek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında dikiş yaptığını görmek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dikiş izi görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde dikiş izi görmek kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir