AnaSayfa / Genel / Kahve falında seven kişiyi görmek

Kahve falında seven kişiyi görmek

Kahve falında seven kişiyi görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, kazancının bol olacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, işlerin rast gideceğine, yeni mallara kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında seven kişiyi gördüyseniz:

  • Katılık veya ödün vermemek işe yaramayabilir.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında sevmediğin kişiyi dövmek imkânlarının azalacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında seven kişiyi görmek hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediği bir kişiyi görmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işarettir.

Kahve falında sevmediği kişiyle evlenmek mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına delalettir.

Kahve falında beni seven kişiyi görmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında sevmediğin kişi görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediği kişiyi görmek işlerinden feragat edeceğine, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir