AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediği bir kimseyi görmek

Kahve falında sevmediği bir kimseyi görmek

Kahve falında sevmediği bir kimseyi görmek rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, iyi geçiminin de bozulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında sevmediği bir kimseyi gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı sıkıntılı durumlar yaşanabilir.

Kahve falında sevmediği bir kimseyi görmek kazancın helal şekilde artırılacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölen kimseyi hasta görmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kimse için ağlamak daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen bir kimsenin ağladığını görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına işaret eder.

Kahve falında bir kimseyle barışmak bazı başka desteklere kavuşacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına inanılır.

Kahve falında bir kimse tarafından öpülmek üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında ölen kimsenin sesini duymak falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine işarettir.

Kahve falında gelinlik giyen kimse görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir