AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise satın aldığını görmek

Kahve falında elbise satın aldığını görmek

Kahve falında elbise satın aldığını görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elbise satın aldığını gördüyseniz:

  • Cazip teklifler veya davetler alırsanız ciddiye almanızda fayda var.

Kahve falında elbise satın aldığını görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pantolon satın aldığını görmek doğru karar veremeyeceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında çorap satın aldığını görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında meyve satın aldığını görmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında un satın aldığını görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında annenin ev satın aldığını görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına delalettir.

Kahve falında yeni ev satın aldığını görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında çanta satın aldığını görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir