AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanta satın aldığını görmek

Kahve falında çanta satın aldığını görmek

Kahve falında çanta satın aldığını görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çanta satın aldığını gördüyseniz:

  • Her şeyi kafanızda tam olarak tasarlamadan başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında çanta satın aldığını görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil çanta satın almak sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz çanta satın almak hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı çanta satın almak o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında yeni çanta satın almak gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına yorulur.

Kahve falında siyah çanta satın almak üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına yorulur.

Kahve falında sırt çantası satın almak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında mavi çanta satın almak beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir