AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorap satın aldığını görmek

Kahve falında çorap satın aldığını görmek

Kahve falında çorap satın aldığını görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, kazancını artıracağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çorap satın aldığını gördüyseniz:

  • Üzerinde ilerleyebileceğiniz harika fikirleriniz var.

Kahve falında çorap satın aldığını görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah çorap satın almak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çorap satın almak tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni çorap satın almak aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden çorap aldığını görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının çorap aldığını görmek bol bol hayır duası alınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında çorap aldığını görmek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına delalet eder.

Kahve falında yeni çorap aldığını görmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir