AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve satın aldığını görmek

Kahve falında meyve satın aldığını görmek

Kahve falında meyve satın aldığını görmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına alamet eder.

Kahve falında meyve satın aldığını gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan veya ev ahalisi dışında kişiler için para harcamaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında meyve satın aldığını görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında meyve suyu satın almak iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına alamet eder.

Kahve falında meyve satın almak uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına yorulur.

Kahve falında sebze meyve satın almak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında havlu satın aldığını görmek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine alamet eder.

Kahve falında portakal satın aldığını görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında içki satın aldığını görmek mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dondurma satın aldığını görmek borçlarını ödeyeceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir