AnaSayfa / Genel / Kahve falında un satın aldığını görmek

Kahve falında un satın aldığını görmek

Kahve falında un satın aldığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında un satın aldığını gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde veya seyahatler esnasında daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında un satın aldığını görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında un satın almak yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında toprak satın aldığını görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine rivayet eder.

Kahve falında ceviz satın aldığını görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, canın derdine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında ev satın aldığını görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında dükkan satın aldığını görmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine delalet eder.

Kahve falında cami satın aldığını görmek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında pantolon satın aldığını görmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir