AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin ev satın aldığını görmek

Kahve falında annenin ev satın aldığını görmek

Kahve falında annenin ev satın aldığını görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine, düşmanlarımızı alt etmeye, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin ev satın aldığını gördüyseniz:

  • Bazı konulara yeni bir bakış açısıyla yaklaşmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında annenin ev satın aldığını görmek maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının ev satın aldığını görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski ev satın aldığını görmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ev satın aldığını görmek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ev satın aldığını görmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin ev satın aldığını görmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına delalet eder.

Kahve falında yeni ev satın aldığını görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında annenin ev aldığını görmek büyük başarıların göğüsleneceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir