AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon satın aldığını görmek

Kahve falında pantolon satın aldığını görmek

Kahve falında pantolon satın aldığını görmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, kötü günlerin geride kalacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pantolon satın aldığını gördüyseniz:

  • Tartışmaya açık konulardan uzak durmaya özen göstermelisiniz, çünkü sinirleriniz üzerinizde olduğu için kendinizi kontrol edemeyebilirsiniz.

Kahve falında pantolon satın aldığını görmek iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında pantolon satın almak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında yeni pantolon satın almak elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine yorulur.

Kahve falında kot pantolon satın almak alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında yeşil pantolon aldığını görmek gerçek dostluklarına odaklanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında yeni pantolon aldığını görmek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında kot pantolon aldığını görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kahverengi pantolon aldığını görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir