AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada saçına bakmak

Kahve falında aynada saçına bakmak

Kahve falında aynada saçına bakmak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, rahat rahat yaşayacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında aynada saçına bakmak gördüyseniz:

  • Para harcayarak değil, zaman ayırarak daha fazla takdir kazanabilirsiniz.

Kahve falında aynada saçına bakmak manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine alamet eder.

Kahve falında kendine aynada bakmak sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına rivayet eder.

Kahve falında aynaya bakmak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyle aynaya bakmak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına tabir olunur.

Kahve falında aynada dişlerine bakmak çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namaz kılarken aynaya bakmak ismini herkese duyuracağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına işarettir.

Kahve falında aynada gözlerine bakmak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına yorulur.

Kahve falında gelinlik giymek aynaya bakmak ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir