AnaSayfa / Genel / Kahve falında boy aynasına bakmak

Kahve falında boy aynasına bakmak

Kahve falında boy aynasına bakmak yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, ekmeksiz kalacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına delalettir.

Kahve falında boy aynasına bakmak gördüyseniz:

  • Başkalarının sözlerine aşırı tepkiler vermeniz sizi güçsüz pozisyona düşürebilir.

Kahve falında boy aynasına bakmak iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, inancından sapacağına yorulur.

Kahve falında boy aynasında kendini görmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boy aynası görmek maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boydan ayna görmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine alamet eder.

Kahve falında aynada dişlerine bakmak parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, borçlarının kapacağına inanılır.

Kahve falında gelinlik giyip aynaya bakmak maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinlikle aynaya bakmak zengin olunacak bir işe girileceğine, işsizin iş bulacağına alamet eder.

Kahve falında ayna bakmak sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir