AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz havlusu görmek

Kahve falında yüz havlusu görmek

Kahve falında yüz havlusu görmek uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine tabir olunur.

Kahve falında yüz havlusu gördüyseniz:

  • Konularında son derece bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip, onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Kahve falında el yüz havlusu görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüz havlusu görmek anne baba duası alacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine delalettir.

Kahve falında ölüye havlu vermek iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli havlu görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına delalet eder.

Kahve falında banyo havlusu görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havluyla örtünmek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında havlu sermek kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine delalettir.

Kahve falında küçük havlu görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir