AnaSayfa / Genel / Kahve falında el ve ayakta kına görmek

Kahve falında el ve ayakta kına görmek

Kahve falında el ve ayakta kına görmek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında el ve ayakta kına gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu açık etmemenizde fayda var.

Kahve falında el ve ayakta kına görmek onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine delalettir.

Kahve falında ayakta kına görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında başkasının elini kınalı görmek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, ağız tadının kaçacağına delalettir.

Kahve falında kendi elini kınalı görmek kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine yorulur.

Kahve falında iki eline kına yakmak bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun eline kına yakmak kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eline kına yaktığını görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işaret eder.

Kahve falında elleri kınalı uyanmak geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir