Kahve falında başkasının elini kınalı görmek

Kahve falında başkasının elini kınalı görmek şansının ve bahtının döneceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının elini kınalı gördüyseniz:

  • Fizik planda henüz birşey gerçekleşmemesine rağmen çok büyük hayaller kurmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında birinin elini kınalı görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında sağ elini kınalı görmek kul hakkına girmeyeceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına işaret eder.

Kahve falında birinin eline kına yakmak yaralarına da merhem olacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına inanılır.

Kahve falında elleri kınalı kadın görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına yorulur.

Kahve falında kendi eline kına yakıldığını görmek varını yoğunu kaybedeceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına delalet eder.

Kahve falında birini elleri kınalı görmek tatsız durumlar yaşanacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalettir.

Kahve falında çocuğun eline kına yakmak eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sol elinde kına görmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir