Kahve falında kendi elini kınalı görmek

Kahve falında kendi elini kınalı görmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, dertlerin aşılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine delalettir.

Kahve falında kendi elini kınalı gördüyseniz:

  • Bir an bir şey yapmaya karar verip birden yerinizden kalkamayacak durum alıyorsunuz.

Kahve falında sol eline kına yakmak yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının eline kına yaktığını görmek bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kına eline görmek çalışmaların beğeni almayacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında ellerimi kınalı görmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine delalettir.

Kahve falında eline kına yakmak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında eline kına yakılmış görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına inanılır.

Kahve falında erkek elinde kına görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında elinde kına yakılmış görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir