AnaSayfa / Genel / Kahve falında lekeli halı görmek

Kahve falında lekeli halı görmek

Kahve falında lekeli halı görmek her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, malının artmasını sağlayacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lekeli halı gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymalısınız.

Kahve falında lekeli halı görmek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halıda leke görmek sıkıntılarını atacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünde kahverengi lekeler görmek mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine delalet eder.

Kahve falında ciltte lekeler görmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine yorulur.

Kahve falında göbekte leke görmek güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına yorulur.

Kahve falında lekeli elbise giymek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolda leke görmek zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına delalettir.

Kahve falında göğsünde leke görmek rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir