AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağının uzadığını görmek

Kahve falında tırnağının uzadığını görmek

Kahve falında tırnağının uzadığını görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, rahatlığa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnağının uzadığını gördüyseniz:

  • Şu an önünüzde olan veya halledilebilir görünen konulara değil, tüm manzaraya hakim olmanız gerekiyor.

Kahve falında el tırnaklarının uzadığını görmek mal ve para kazanılacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine yorulur.

Kahve falında tırnağının uzadığını görmek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, hayatın düzene gireceğine yorulur.

Kahve falında tırnağın uzadığını görmek başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırnak uzamak sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnakları uzamak doğru yolu bulacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarının uzadığını görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmakların uzadığını görmek fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, bir fitne çıkarmaya alamet etmektedir.

Kahve falında birinin çok uzadığını görmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir