AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinin uzadığını görmek

Kahve falında elinin uzadığını görmek

Kahve falında elinin uzadığını görmek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, hastalıklarının iyileşeceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine işarettir.

Kahve falında elinin uzadığını gördüyseniz:

  • Sizin için özel kişilerle ilişkilerinizi kuvvetlendirmenizi sağlayacak seyahat planları yapabilir, ilginç objeler satın alabilirsiniz.

Kahve falında el tırnaklarının uzadığını görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine inanılır.

Kahve falında elinin uzadığını görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, hasretin ve özlemin biteceğine inanılır.

Kahve falında başkasının saçlarının uzadığını görmek sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına işaret eder.

Kahve falında kıl uzadığını görmek eşlerin muhabbetinin artacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının uzadığını görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında bir kişinin boyunun uzadığını görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi saçının uzadığını görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında birinin sakalının uzadığını görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir