AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnakları uzamak

Kahve falında tırnakları uzamak

Kahve falında tırnakları uzamak sıkıntı yaşanacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, fakirlik yaşayacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına inanılır.

Kahve falında tırnakları uzamak gördüyseniz:

  • İnsanların hayatınıza karışmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında tırnağın uzadığını görmek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnaklarının uzadığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında tırnağının uzadığını görmek atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, fakirleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tırnakları uzamak sıkıntıların aşılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında tırnak uzamak birçok iş fırsatı yakalanacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına alamet eder.

Kahve falında el tırnaklarının uzadığını görmek haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, Tövbe Edeceğine delalettir.

Kahve falında saçlarının uzadığını görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçlarının uzadığını görmek bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir