AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnak uzamak

Kahve falında tırnak uzamak

Kahve falında tırnak uzamak maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnak uzamak gördüyseniz:

  • Belli konularda yapılması gereken değişiklikleri görmeniz gerekiyor.

Kahve falında tırnak uzamak ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnakları uzamak hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarının uzadığını görmek çok güzel bir evlilik yapılacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına delalet eder.

Kahve falında tırnağının uzadığını görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında el tırnaklarının uzadığını görmek işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında tırnağın uzadığını görmek onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının saçlarının uzadığını görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına delalettir.

Kahve falında kocasının saçının uzadığını görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir