AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnaklarının uzadığını görmek

Kahve falında tırnaklarının uzadığını görmek

Kahve falında tırnaklarının uzadığını görmek gelişiminin hız kazanacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, güveninin artacağına delalettir.

Kahve falında tırnaklarının uzadığını gördüyseniz:

  • Vereceğinden çok alan konularla vakit kaybetmemekte fayda var.

Kahve falında el tırnaklarının uzadığını görmek Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnağının uzadığını görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ruhunu güzelleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tırnağın uzadığını görmek hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine alamet eder.

Kahve falında tırnak uzamak farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnakları uzamak girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarının uzadığını görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında tüylerinin uzadığını görmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarınızın uzadığını görmek rahatının da yerine geleceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir