AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağı kırılmış görmek

Kahve falında tırnağı kırılmış görmek

Kahve falında tırnağı kırılmış görmek herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, zararın telafi edileceğine, başına türlü işler geleceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına inanılır.

Kahve falında tırnağı kırılmış gördüyseniz:

  • Özgüveniniz ne kadar fazla olursa, mücadele gerektiren veya rekabet içeren ortamlarda o kadar başarılı olabileceksiniz.

Kahve falında tırnağın kırılması görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında tırnağın kırılmasını görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine yorulur.

Kahve falında kırılan tırnak görmek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnağını kırıldığını görmek hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılmış tırnak görmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine işarettir.

Kahve falında ayak tırnağının kırıldığını görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına alamet eder.

Kahve falında tırnağı kırılmış görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnağının kırıldığını görmek yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir