AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni tırnak çıktığını görmek

Kahve falında yeni tırnak çıktığını görmek

Kahve falında yeni tırnak çıktığını görmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bir anda yükseleceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni tırnak çıktığını gördüyseniz:

  • Rahatsız edici durumlar oluşabilir veya belli konularda anlaşmazlıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında yeni tırnak çıktığını görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, büyük kayıplara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında el tırnağının çıktığını görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tırnaklarının çıktığını görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ayak baş tırnağının çıktığını görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ayak tırnağının çıktığını görmek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına alamet eder.

Kahve falında yeni saçların çıktığını görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına alamet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin dişinin çıktığını görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına alamet eder.

Kahve falında yeni bir dişinin çıktığını görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir