AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak tırnağının çıktığını görmek

Kahve falında ayak tırnağının çıktığını görmek

Kahve falında ayak tırnağının çıktığını görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak tırnağının çıktığını gördüyseniz:

  • Aranızda meydana gelebilecek en ufak bir tartışmayı büyütmeye eğilimlisiniz.

Kahve falında ayak baş tırnağının çıktığını görmek iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağının çıktığını görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, yollarının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni tırnak çıktığını görmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, hayaller kurulacağına inanılır.

Kahve falında el tırnağının çıktığını görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tırnaklarının çıktığını görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ayak tırnaklarını sökmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, işinde en iyisi olacağına yorulur.

Kahve falında ayak tırnakları görmek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ayak tırnaklarını kesmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir