AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnaklarının çıktığını görmek

Kahve falında tırnaklarının çıktığını görmek

Kahve falında tırnaklarının çıktığını görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine delalettir.

Kahve falında tırnaklarının çıktığını gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren ilginç fırsatlarla karşılaşabilirsiniz veya fırsat yakalamak için çalışmalısınız.

Kahve falında ayak baş tırnağının çıktığını görmek yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına delalettir.

Kahve falında yeni tırnak çıktığını görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına işarettir.

Kahve falında el tırnağının çıktığını görmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağının çıktığını görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnaklarının çıktığını görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine alamet eder.

Kahve falında tırnak soymak dünyevi hayatını garanti altına alacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında banyoda tırnak kesmek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnağı kırılmak zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir