AnaSayfa / Genel / Kahve falında el süpürgesi görmek

Kahve falında el süpürgesi görmek

Kahve falında el süpürgesi görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, geçiminin zorlaşacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, onları rahat ettireceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında el süpürgesi gördüyseniz:

  • Ya da karşı taraf da aynı şekilde düşünebileceği için işler daha da fazla karışabilir.

Kahve falında başkasının elinde süpürge görmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el süpürge görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına alamet eder.

Kahve falında el süpürgesi görmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde süpürge görmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde süpürge görmek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında el süpürgesi almak kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında evi süpürgeyle süpürmek mutluluk ve huzur elde edeceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına yorulur.

Kahve falında bozuk süpürge görmek çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir