AnaSayfa / Genel / Kahve falında el süpürge görmek

Kahve falında el süpürge görmek

Kahve falında el süpürge görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, çok dikkat çekeceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, hayırlı işlere girişileceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına işarettir.

Kahve falında el süpürge gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun sonra kural dışı ilişkilere eğlimlisiniz.

Kahve falında ölünün elinde süpürge görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında başkasının elinde süpürge görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Kahve falında el süpürgesi görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında el süpürgesi almak sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde süpürge görmek şansının döneceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında el süpürge görmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evi süpürgeyle süpürmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına alamet eder.

Kahve falında süpürge dikmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, garanti olacak makama oturacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir