AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının elinde süpürge görmek

Kahve falında başkasının elinde süpürge görmek

Kahve falında başkasının elinde süpürge görmek alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına, geçim derdinin olmayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının elinde süpürge gördüyseniz:

  • Hiç istemediğiniz konularda bazı sözler vermeniz, bazı anlaşmalara varmanız veya belli bir yoldan gitmeniz beklenebilir.

Kahve falında başkasının elinde süpürge görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında elinde süpürge görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında el süpürgesi almak sıkıntısından kurtulacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında el süpürgesi görmek işlerin sarpa saracağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el süpürge görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye delalet eder.

Kahve falında ölünün elinde süpürge görmek huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında çalı süpürgesiyle süpürmek yeni çalışmalar ortaya konacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalet süpürgesi görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir