AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde süpürge görmek

Kahve falında elinde süpürge görmek

Kahve falında elinde süpürge görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, kazancın günden güne daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında elinde süpürge gördüyseniz:

  • Salt duygularla hareket etmekten kaçının.

Kahve falında başkasının elinde süpürge görmek sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, borçların sonlandırılacağına inanılır.

Kahve falında el süpürge görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında el süpürgesi görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, malını ve canını emniyete alacağına inanılır.

Kahve falında el süpürgesi almak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine delalettir.

Kahve falında elinde süpürge görmek hayali kurulan eve ulaşmaya, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün elinde süpürge görmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süpürge görmek sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, maddi çıkmazların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında süpürge toplamak iç dünyasının zenginleşeceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir