AnaSayfa / Genel / Kahve falında el süpürgesi almak

Kahve falında el süpürgesi almak

Kahve falında el süpürgesi almak sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, borçlarının artacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında el süpürgesi almak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda başarı basamaklarını bir adım daha yukarı çıkabileceğiniz şekilde cesaretlendiriliyorsunuz, bunun gerekeni yapmaksa size düşüyor.

Kahve falında ölünün elinde süpürge görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, maneviyata yöneleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında el süpürgesi almak çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında el süpürge görmek yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde süpürge görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el süpürgesi görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının elinde süpürge görmek evliliğinde mutlu olacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında süpürge tohumu ekmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında elektrik süpürgesi almak işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir