AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk süpürge görmek

Kahve falında bozuk süpürge görmek

Kahve falında bozuk süpürge görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, iş yeri sahibi olacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında bozuk süpürge gördüyseniz:

  • Planları oluşturacak olan sizsiniz.

Kahve falında bozuk süpürge görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sarı süpürge görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süpürge görmek başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında süpürge ve faraş görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, kişinin sıkıntıların artacağına işaret eder.

Kahve falında süpürgeli cadı görmek geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına delalet eder.

Kahve falında süpürge kaybetmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında yeni süpürge almak böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında süpürge hediye almak kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir